DESPRE COMPANIA THOMAS

THOMAS este lider mondial în inventarea și fabricarea de detergenți , aspiratoare cu funcția de spălare și aspiratoare cu filtrare a apei Inginerii noștri dezvoltă tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți ecologia casei de asemenea cu rigurozitatea germană asablează manual modele super-moderne. Noi ne asigurăm că aspiratoarele noastre să curațe rapid și cu ușurință casele voastre. La fel asigură că aerul în apartamentele dumneavoastră să devină proaspăt după curățare, atât uscată cat și umedă.Produsele noastre garantează un grad ridicat de calitate și siguranță.

MAI MULT DE 100 DE ANI PE PIAȚĂ

COMPANIA THOMAS – PARTENERUL TĂU

Activitatea principală companiei THOMAS este grija de oameni și de a satisface nevoile lor de zi cu zi. Noi producem aparate pentru îngrijirea casei, creând confort și comoditate. Toata gama de produse THOMAS- sunt aparatele pe care le utilizați în fiecare zi..

Toate produsele noastre trec testare de conformitate, astfel încât să putem garanta un grad ridicat de calitate și siguranță, precum și de resurse tehnice produselor noastre.

Produsele THOMAS sunt create din materiale cu un grad ridicat de reutilizare.

Timp de trei ani consecutivi, începând din 2004, produsele THOMAS sunt premiate PLUS X Award, ca cel mai bun în ceea ce privește inovația și ușurința de utilizare pe piața europeană. Rezultatele testărilor aspiratoarelor cu funcția de spalat THOMAS , au fost efectuate de Fundația Germană pentru o examinare independentă a bunurilor și serviciilor Stiftung Warentest, deci rezultatul a fost excelent. Cinci stele, menționate în certificatul de calitate SLG – Birou de proiectare privind produselor ecologice în orașul Chemnitz – ratele de retenție pentru praf fin, precum și marca de calitate a Asociatiei Britanice pentru Studiul și lupta împotriva bolilor alergice – dovedind calitatea înaltă a produselor noastre.

Acum și în magazinele din ȚARA

Contactele noastre

Reprezantații excluzivi Thomas în Moldova

Binamex-M” SRL

Mob: +373 (69) 188-445

E-mail: thomas.moldova@gmail.com